0045 97912530

din profesionelle gulvpartner

Lad os kigge på dit butiksgulv

Vi tør godt love du bliver positivt overrasket efter et besøg af os. Med mange års erfaring, og utallige tilfredse kunder bag os, kan vi hjælpe dig til et flot gulv og nem vedligeholdelse!

Vi klarer hele opgaven, og arbejder gerne når du har fri. 

Når vi er færdige med dit gulv er det slebet og imprægneret, så vedligehold og rengøring er en leg.

Vi har mange års erfaring med bl.a. marmorsplit, som er den mest anvendte stentype til butiksgulve, og er eksperter i alle typer natursten.

butuksgulv, marmor, stengulv, marmorsplit, klinker, betongulv, plejeprodukter, travertin, terrazzo, butiksgulv, gulvslibning, afslibning

I mange år har stengulve af typen marmorsplit været en fast bestanddel i de danske detailbutikker. Især supermarkeder er glade for de slidstærke gulve, der kan modstå det meste. 

Marmorsplit kan holde næsten for evigt, men det skal stadig renoveres løbende.

Det forringer indkøbsoplevelsen, hvis vognen med varer hopper og buldrer afsted på et slidt underlag. Marmorsplit skal behandles for at fremstå med en jævn og glat overflade. Hvis man ikke er opmærksom på det, bliver stenen svær at vedligeholde og slitagen bliver endnu mere synlig og mærkbar. Revner og mærker i gulvet ikke kan undgås, når der er stor gennemstrømning af materiel i form af indkøbsvogne og palleløftere mv. 

Det handler om, at holde gulvet så flot og praktisk som overhovedet muligt.

Når vi har foretaget en renovering, fortæller vi også hvordan gulvet skal behandles for at kunne fremstå som nyt de næste mange år. Et ældre stengulv kan sagtens skinne som var det lagt i går, men det kræver mere end almindelig gulvvask.

erhvervskunde

Renovering og planslibning af marmorsplitgulv 1

 

erhvervskunde

Renovering og planslibning af marmorsplitgulv 2

 

Reparation af huller

Vi reparerer alle uregelmæssigheder eller huller i butiksgulvet inden vi sliber, så resultatet bliver et gulv som fremstår ensartet og pænt over alt.

Professionel slibning

Med mange års erfaring i afslibning af butiksgulve kan vi garantere dig et resultat som er let at holde og ser rent og indbydende ud.

Bortskaffelse af slibestøv

Vi medbringer en tank til slibestøvet fra dit butiksgulv, og tager det med os! Hvis dette støv skylles ud i afløbet vil det danne en kompakt masse, som på sigt vil tilstoppe dine afløbsrør

VI TÆNKER GRØNT!

Du behøver måske ikke et nyt gulv

Et gulv, som er nedslidt og farveløst, kan ofte renoveres og fremstå som nyt igen. Efter reparation af huller og sprækker, en grundig plan- og afslibning samt en farveopfriskning med de rigtige plejemidler, kan blive som nyt igen.

Alle vores maskine er el-drevne

Vores maskiner er alle el-drevne for at minimere forurening. Vi bruger ikke maskiner som bliver drevet af fossile brændstoffer. Det betyder også at du ikke skal tænke på indeklimaet i din forretning, som ville blive påvirket under og efter arbejdet.

Vi tager slibestøv og andet affald med os

Vi tager en tank med til slibestøv. Ofte bliver slibestøvet ledt ud i kloakken i din forretning. Dette vil på længere sigt tilstoppe afløbene, og du risikerer pludseligt at have kloakvand stående på dit butiksgulv.

marmor, stengulv, marmorsplit, klinker, betongulv, plejeprodukter, travertin, terrazzo, butiksgulv, gulvslibning, afslibning

bagefter

Vedligeholdte og indbydende butiksgulve skal vedligeholdes

 – men du kan gøre det selv!  Vi efterlader dig med al den information og viden du har brug for.

Vi kan også tilbyde dig en serviceaftale

En serviceaftale kan betyde lavere omkostninger fordi butiksgulvet bliver professionelt vedligeholdt i det daglige af dit nuværende personale.

– Vi kan uddanne dit personale i rengøring og vedligehold af butiksgulvet.

– Vi kan udvælge de bedste plejeprodukter til løbende imprægnering og rengøring.

–  Vi kan tilbyde dig Pads/rondeller til dine nuværende maskiner, så du ikke er nødt til at investere i nyt maskinel.

 

Og selvfølgelig kan vi tilbyde dig en skræddersyet serviceaftale – udarbejdet med udgangspunkt i dit behov.

    Kundereferencer

    Lad os arbejde sammen!

    Ring eller skriv, og lad os tage en ganske uforpligtende snak om dit næste projekt.

    Ring:  97 91 25 30