Ind- & udvendige opgaver i natursten

Vi er din specialist

Vi udfører alle opgaver vedrørende natursten, keramiske fliser og betongulve. 

Vi løser alle opgaver uanset om de er store eller små. Vores team arbejder professionelt og vi har mange års erfaring bag os.

Vi tilbyder

Renovering af facader

Det danske vejr sætter sine spor på facader i natursten, men der kan være andre årsager til facaden trænger til en renovering. Opsætning af lamper og skilte kan være skyld i at sprækker og revner opstår. Vi tilbyder mange forskellige muligheder inden for renovering og behandling af facader.

Nybyggeri

Vi tilbyder vi montering, renovering behandling af stengulve – både til private og erhverv. Ved nye monteringer anvender vi primært natursten fra Italien

Private

Ingen opgave er for stor eller lille. Alle opgaver i natursten kan varetages – det gælder også slibning og renovering af mindre arealer som vindueskarme og bordplader.

Vejledning/serviceaftaler

Vi sørger altid for at du/I har den nødvendige viden til at kunne vedligeholde det nye – eller renoverede – projekt. Ud over dette kan vi tilbyde serviceaftaler, som er tilpasset dit behov. Hvis du indgår en serviceaftale med os, kan vi garantere et stengulv som forbliver pænt. I længden betyder en serviceaftale lavere omkostninger til vedligeholdelse. Behovet for slibning og efterbehandlinger bliver med længere intervaller.

Plejeprodukter

Som samarbejdspartner i plejeprodukter har vi valgt Moeller StoneCare, som vi har anvendt siden 2004. Produkterne er simpelthen de bedste på markedet. Produkterne holder hvad de lover, er relativt billige i brug og der udvikles konstant på produkterne.

Vi har over 15 års erfaring i ryggen

Et samarbejde med os betyder du får hele vores erfaring med. Vi har løst utallige opgaver, og været ude i alle hjørner af faget gennem årene.

Badeværelse med natursten