0045 97912530

Dialux Gulve udvider og lancerer nyt forretningsområde

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Den jyske naturstensspecialist har udvidet medarbejderstaben og foretaget varemærkeregistrering af hensyn til et nyt forretningsområde med fokus på totalløsninger i naturstensgulve.

Der er travlt hos virksomheden med speciale i renovering og montering af naturstensgulve. Medarbejderstaben er netop blevet udvidet med en ekstra mand, da der fremover også skal findes tid til et nyt område af forretningen.

– Vi har haft meget om ørerne de sidste par år. Det skal vi ikke klage over, men vi måtte erkende, at vi havde brug for en ekstra medarbejder, hvis vi skulle opretholde den kvalitet, vi vil være kendt for. Nu har vi også fået mere tid til udvikling. Vi har hele tiden bevæget os fremad, men det har været med små skridt. Nu skal vi et gear op, og derfor udvider vi produktpaletten, forklarer partner Peter Glarmbæk.

Omdrejningspunktet i virksomheden er stadig renoveringsdelen, men der vil blive fokuseret mere på at tilbyde totalløsninger i naturstensgulve:

– Vi kan mærke på henvendelserne, at der er en voksende interesse for stengulve, så vi har besluttet os for at gå mere helhjertet ind på området. Vi skal være med fra start til slut. I tæt samarbejde med vores forhandlere vil vi gøre det lettere for kunden at vælge et stengulv. Der skal skabes en tryghed i processen, da et naturstensgulv består af flere elementer end de fleste tror. Det nytter ikke at monteringen er perfekt, hvis der sjuskes med efterbehandlingen. Så kan selv de flotteste og dyreste natursten se gamle og slidte ud efter kort tid, fortsætter Peter Glarmbæk.

Læs også: Dialux renoverer gulvet i supermarkedet

Virksomheden vil fremover tilbyde ét samlet produkt under eget navn. Alt, lige fra den indledende rådgivning og valg af sten til montering og efterbehandling, vil foregå med Dialux som hovedleverandør. Glarmbæk forklarer:

– Vi vil levere et komplet gulv sammen med vores forhandlere. Vi kan garantere ethundrede procent for kvaliteten, da vi selv er involveret i alle faserne. Dialux er blevet registreret som varemærke for at signalere det er et unikt produkt under vores garanti. Samtidig er det vigtigt for os, at naturstensfliserne udelukkende er fra CE godkendte fabrikker. Vi er faktisk lige kommet hjem fra Italien, hvor vi har sonderet terrænet og lukket et par aftaler.

Læs også: Stor renoveringsopgave til Dialux Gulve 

Virksomhedens aktiviteter omfatter stadig ene-forhandling af tyske Moeller Stone Cares stenplejeprodukter, og det har stor betydning for det nye koncept:

– Moeller er en vigtig del af vores strategi. Det er en stor fordel, at vi har vores egne plejemidler. Vi ved præcis, hvordan produkterne påvirker de forskellige typer af natursten, og dermed bliver efterbehandlingen også på vores præmisser, slutter Peter Glarmbæk.

 

Tilbage til forsiden