0045 97912530

Gulvspecialist satser på stengulve

Artikel skrevet af  Lars Dalsgaard Adolfsen for Building Supply

Den jyske naturstensspecialist Dialux Gulve A/S sætter fokus på totalløsninger i naturstensgulve.

Der er travlt hos virksomheden med speciale i renovering og montering af naturstensgulve. Medarbejderstaben er netop blevet udvidet med en ekstra mand, da der fremover også skal findes tid til et nyt område af forretningen. Peter Glarmbæk, partner i Dialux Gulve, siger:

– Vi kan mærke på henvendelserne, at der er en voksende interesse for stengulve, så vi har besluttet os for at gå mere helhjertet ind på området. Vi skal være med fra start til slut. Et naturstensgulv består af flere elementer end de fleste tror. Derfor nytter det ikke at monteringen er perfekt, hvis der sjuskes med efterbehandlingen. Så kan selv de flotteste og dyreste natursten se gamle og slidte ud efter kort tid.

Et samlet produkt i eget navn

Virksomheden vil fremover tilbyde ét samlet produkt under eget navn. Alt, lige fra den indledende rådgivning og valg af sten til montering og efterbehandling, vil foregå med Dialux som hovedleverandør. Glarmbæk forklarer:

– Vi vil levere et komplet gulv sammen med vores forhandlere. Vi kan garantere et hundrede procent for kvaliteten, da vi selv er involveret i alle faserne. Dialux er blevet registreret som varemærke for at signalere det er et unikt produkt under vores garanti. Samtidig er det vigtigt for os, at naturstensfliserne udelukkende er fra CE godkendte fabrikker. Vi er faktisk lige kommet hjem fra Italien, hvor vi har sonderet terrænet og lukket et par aftaler. udtaler Glarmbæk.

Forsætter med stenplejeprodukter

Virksomhedens aktiviteter omfatter stadig ene-forhandling af tyske Moeller Stone Cares stenplejeprodukter, og det har stor betydning for det nye koncept. Peter Glarmbæk siger:

Moeller er en vigtig del af vores strategi. Det er en stor fordel, at vi har vores egne plejemidler. Vi ved præcis, hvordan produkterne påvirker de forskellige typer af natursten, og dermed bliver efterbehandlingen også på vores præmisser. slutter Peter Glarmbæk.

Tilbage til forsiden